Volledig scherm
© Thinkstock

Bekkerveld - ZSV 3-3

HEERLEN - ZSV begon vrij aardig, ondanks het gemis van drie vaste krachten was het spel van de Zeilbergers niet verkeerd.

Er kwamen kansjes maar de voorwaartsen misten de power om de bal voorbij de goede keeper van Bekkerveld te krijgen. Bekkerveld speelde vanuit een gesloten verdediging en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Zo ook in de 28e minuut, een harde lage schuiver zorgde voor de 1–0. Het was de uitblinkende Maarten Kuunders die goed door ging op een dieptebal en de stand weer gelijk trok; 1–1, wat tevens de ruststand was.

De tweede helft was nog maar net begonnen of ZSV keek weer tegen een achterstand aan; een afgeslagen aanval werd door Bekkerveld van afstand in de rechterbenedenhoek geschoven ; 2–1.

ZSV ging op zoek naar de gelijkmaker en het was weer Maarten Kuunders die een goede voorzet van Niek van de Berg knap binnenkopte; 2–2. Niet veel later werd het zelfs 2 – 3 door Dirk Verlijsdonk die een corner van Rik Wiersema vrijstaand kon inkoppen, 2–3.

Met nog een kwartier te gaan moest ZSV alle zeilen bijzetten om de voorsprong vast te houden en dat leek te gaan lukken, Bekkerveld kreeg wel wat kansjes maar die leverden niks op. Tot aan de 87e minuut toen Keeper Thijs een corner niet goed onder controle kreeg en een aanvaller van Bekkerveld van dichtbij de 3–3 liet aantekenen.