Volledig scherm
© DG

RKMSV - FC Cranendonck 1-1

EINDHOVEN - FC Cranendonck heeft een punt overgehouden aan de inhaalwedstrijd tegen RKMSV. Het was alweer het vijfde gelijkspel voor de bezoekers. De thuisploeg was voor rust de betere partij en beloonde dat in de 33e minuut met de 1-0.

FC Cranendonck speelde slordig, maar liet zich in de tweede helft van een andere kant zien. Ralph van Meijl tekende in de 65e minuut na een mooie schijnbeweging voor de gelijkmaker: 1-1.

  1. Panningen - ONDO 3-3

    Panningen - ONDO 3-3

    ONDO heeft op bezoek bij Panningen niet weten te winnen, de ploeg van Mark Lommen incasseerde in de slotminuut een tegentreffer: 3-3. ONDO kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij een treffer van Joost Berkers: 0-1. De thuisploeg maakte kort voor het rustsignaal gelijk: 1-1. Via een benutte strafschop kwam Panningen in de tweede helft op voorsprong: 2-1. Wederom een treffer van Joost Berkers resulteerde in de 2-2. Kort hierna kwam ONDO op voorsprong dankzij een rake kopbal van Rob Kessels: 2-3. In de slotfase nam de druk van Panningen toe en dit resulteerde diep in blessuretijd in de gelijkmaker: 3-3.