Volledig scherm
© PZC

SSE-RKSVO 2-2

SOMEREN-EIND- SSE vergat zichzelf te belonen tegen RKSVO. Op eigen veld kwam de thuisploeg niet verder dan 2-2 tegen RKSVO. Na twee minuten leek SSE op voorsprong te komen maar de bal van Eward Slegers zou al over de achterlijn zijn geweest.

Niet veel later viel de goal aan de andere kant. SSE herpakte zich en was dicht bij de gelijkmaker maar het schot van Bart Vereijken spatte uiteen op de lat. Na een half uur viel de gelijkmaker dan toch. Uit een vrije trap was het Rens Briels met de 1-1. Vijf minuten voor de rust was het zijn broer Ruud die voor de voorsprong zorgde: 2-1. Net na de rust kwam Vereijken alleen voor de RKSVO-keeper maar hij wist het net niet te vinden. Even later viel de gelijkmaker aan de andere kant. Hierna waren er over en weer nog wat kansen maar gescoord werd er niet meer.

  1. Panningen - ONDO 3-3

    Panningen - ONDO 3-3

    ONDO heeft op bezoek bij Panningen niet weten te winnen, de ploeg van Mark Lommen incasseerde in de slotminuut een tegentreffer: 3-3. ONDO kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij een treffer van Joost Berkers: 0-1. De thuisploeg maakte kort voor het rustsignaal gelijk: 1-1. Via een benutte strafschop kwam Panningen in de tweede helft op voorsprong: 2-1. Wederom een treffer van Joost Berkers resulteerde in de 2-2. Kort hierna kwam ONDO op voorsprong dankzij een rake kopbal van Rob Kessels: 2-3. In de slotfase nam de druk van Panningen toe en dit resulteerde diep in blessuretijd in de gelijkmaker: 3-3.