Carly Arts
Volledig scherm
Carly Arts

Carly Arts lijsttrekker Progressief Akkoord/GroenLinks Deurne

DEURNE - Carly Arts is door de Deurnese politieke partij Progressief Akkoord/GroenLinks gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Op 1 januari aanstaande neemt ze het stokje over van huidig fractieleider Wilbert van Deursen. Arts is sinds 2014 actief in de lokale politiek.

Ze heeft ervaring opgedaan als burgercommissielid en als raadslid en is volgens de leden van PA/GL inmiddels ingewerkt op onderwerpen als het buitengebied, milieu en kunst en cultuur.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Deurne e.o.