Winnaar BMM 2016: Robin Hood
Volledig scherm
Winnaar BMM 2016: Robin Hood

Inschrijving voor BMM 2017 in Deurne van start

EINDHOVEN - Beginnende bandjes uit de omgeving van Deurne, Asten en Helmond kunnen zich nu inschrijven voor BMM Festival. Op zondag 16 april 2017 heeft het muziekevenement plaats.

Er zijn twee voorwaarden om mee te mogen doen aan het festival: minimaal de helft van de bandleden moet woonachtig zijn in de omgeving Deurne, Asten en Helmond en het mag geen coverband zijn. Inschrijven kan tot 23 december op deze website. Vorig jaar, tijdens de vijftiende editie van het festival, kwam Robin Hood als winnaar uit de bus.

De winnaar van BMM 2017 krijgt een professionele fotoshoot en mag de studio in. Het evenement is te doen bij Open Jongerencentrum De Roos in Deurne.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Deurne e.o.