Volledig scherm
© Bert Jansen

Man uit Deurne overleden na ongeluk (video)

DEURNE - Een 85-jarige man is vrijdagmiddag 8 juli rond 12.00 uur zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Deurne. Hij overleed een week later aan de gevolgen van het ongeval.

Het ongeluk gebeurde bij de nieuwe oversteekplaats op het Knoflookpad met de Beukenstraat. De man stak met zijn auto het kruispunt over toen hij in de zijkant geraakt werd door een vrachtwagen. Hij raakte daardoor dusdanig ernstig gewond dat een traumahelikopter werd opgeroepen waarmee hij naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen is gebracht.

Het Knoflookpad en de Beukenstraat waren beide enige tijd afgesloten. Er is onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval.

De auto en vrachtwagen zagen er gehavend uit
Volledig scherm
De auto en vrachtwagen zagen er gehavend uit © Bert Jansen
De man die in de auto zat raakte ernstig gewond
Volledig scherm
De man die in de auto zat raakte ernstig gewond © Bert Jansen
De auto werd in de zijkant geraakt door een vrachtwagen
Volledig scherm
De auto werd in de zijkant geraakt door een vrachtwagen © Bert Jansen
en oudere man is vrijdagmiddag rond 12.00 uur zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Deurne. Het ongeval gebeurde bij de nieuwe oversteekplaats op het Knoflookpad met de Beukenstraat. Lees meer op ed.nl http://tinyurl.com/gnv63w4
  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Deurne e.o.