Volledig scherm
banden opslag bijna leeg © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Someren wil akkoord met bandenhandelaar buiten rechtbank

SOMEREN - Exact twee dagen voor de geplande rechtszaak heeft de gemeente Someren geprobeerd een akkoord te bereiken met bandenhandelaar Van den Hoogen uit Someren-Heide. Eigenaar Jan van den Hoogen kwam dinsdagmiddag met zijn advocaat naar het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein voor overleg. Of er overeenstemming is bereikt blijft vooralsnog onduidelijk.

,,Beide partijen zijn erbij gebaat om zonder een oordeel van de rechter tot een vergelijk te komen. Hij weet dat we steeds proberen om er met hem uit te komen, maar niet tegen elke prijs. We wilden nog een goed gesprek over de situatie", lichtte een gemeentewoordvoerder toe.

  1. Buitengebied Asten en Someren krijgt op zijn vroegst begin 2018 glasvezel

    Buitengebied Asten en Someren krijgt op zijn vroegst begin 2018 glasvezel

    ASTEN/SOMEREN - Veel bewoners van het buitengebied in Asten en Someren moeten nog over de financiële drempel heen stappen. Alleen als 55 procent van de inwoners bereid is om eenmalig 1815 euro te betalen, komt daar glasvezel te liggen. De kabels worden hierna op zijn vroegst in het eerste kwartaal van volgend jaar aangelegd. Dat zegt aanbieder Mabib in aanloop naar een informatiebijeenkomst op woensdag 28 juni in restaurant Hoijse Hoeve in Someren.
  2. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Deurne e.o.