Volledig scherm
© Bert Jansen

Kind zwaargewond bij aansteken barbecue in Westerhoven; slachtoffer naar brandwondencentrum (video)

WESTERHOVEN - Bij het aansteken van een barbecue aan de Loverensedijk in Westerhoven is een jongen zwaargewond geraakt.

De hulpdiensten kwamen ter plaatsen en de traumahelikopter werd opgeroepen. De jongen is naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht door de traumahelikopter. De jongen woonde niet op het adres, hij was daar te gast.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Bij het aansteken van een barbecue aan de Loverensedijk in Westerhoven is een jongen zwaargewond geraakt. De hulpdiensten kwamen ter plaatsen en de traumahelikopter werd opgeroepen. De jongen is naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht door de traumahelikopter. De jongen woonde niet op het adres, hij was daar te gast.
  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Kempen