Volledig scherm
© Bert Jansen

Kind zwaargewond bij aansteken barbecue in Westerhoven; slachtoffer naar brandwondencentrum (video)

WESTERHOVEN - Bij het aansteken van een barbecue aan de Loverensedijk in Westerhoven is een jongen zwaargewond geraakt.

De hulpdiensten kwamen ter plaatsen en de traumahelikopter werd opgeroepen. De jongen is naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht door de traumahelikopter. De jongen woonde niet op het adres, hij was daar te gast.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Bij het aansteken van een barbecue aan de Loverensedijk in Westerhoven is een jongen zwaargewond geraakt. De hulpdiensten kwamen ter plaatsen en de traumahelikopter werd opgeroepen. De jongen is naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht door de traumahelikopter. De jongen woonde niet op het adres, hij was daar te gast.
  1. Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    EERSEL/LOMMEL - Tijdens een uitwisselingsbezoek aan de regio Lommel hebben toeristische ondernemers uit de Brabantse Kempen (leden van Land van de Zaligheden) met de VVV Lommel en de Lommelse schepen (wethouder) van Toerisme (Veronique Caerts) afgesproken de krachten te bundelen om de Kempen als vakantiegebied op de kaart te zetten. Dat zou kunnen door een betere samenwerking van de VVV’s in de Brabantse en Belgische Kempen, en door gezamenlijke toeristische arrangementen op te zetten.

Kempen