Volledig scherm

Acht nieuwe jeugdraadsleden geinstalleerd in Best

BEST - Acht nieuwe raadsleden werden donderdag tijdens een bijeenkomst van de Jeugdraad van Best geïnstalleerd.

De leerlingen uit de groepen 7 of 8 van de Bestse basisscholen beloofden plechtig aan de voorzitter van de jeugdraad (burgemeester Anton van Aert) dat ze zich samen met de andere raadsleden niet alleen zullen inzetten voor de kinderen uit hun straat, maar voor alle kinderen uit Best.

De nieuwe jeugdraadsleden zijn Thom van de Wiel, Tijn van den Hoogenhoff, Floris Kiel, Janieke Treurniet, Niels van Dun, Britt Rutgers, Zere Yildirim en Sevde Nur Gunel. En ze ontvingen na hun installatie een keycord met daarop het logo van de gemeente Best, een map met regels en afspraken en een perforator om alle inkomende en uitgaande stukken netjes in hun map op te bergen.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Best e.o.