Volledig scherm
© Ab Hakeboom

Fotografiewandeling op Aarlesche Heide vanuit Best

BEST - De natuurfotografiewerkgroep van IVN Best houdt op zondag 19 februari een fotografiewandeling op de Aarlesche Heide.

Gidsen Adrie Brands en Wim Vogel nemen bezoekers tussen 09.30 en 11.30 uur mee om extra ervaring op te doen met fotograferen. Het vertrek is bij cultuurcentrum ’t Tejaterke, Max de Bossustraat 1, in Best. IVN-leden mogen gratis meelopen, niet-leden betalen een bijdrage van 2,50 euro.

Tijdens een aantal stops is er gelegenheid om foto’s te maken. De gidsen zullen vragen beantwoorden en advies geven op het gebied van natuurfotografie; ook geven ze uitleg over het gebied. Meer info is te vinden op de website van IVN.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Best e.o.