Volledig scherm
Thinkstock politie © StockPZC

Ook vrouw uit Bladel opgepakt voor o.a. vrijheidsberoving van vrouw in Best

BEST - Een vrouw uit Bladel (26) en een man uit Culemborg (24) zijn woensdag aangehouden in hun woonplaats, omdat ze betrokken zouden zijn bij een vrijheidsberoving, mishandeling en beroving op 25 februari. Eerder werden al 3 mannen hiervoor aangehouden.

Op de zaterdagavond 25 februari had een 56-jarige vrouw uit Eindhoven een afspraak met een man bij een parkeergarage op de Ekkersweijer. In de garage werd zij plotseling overmeesterd door een aantal mannen en vastgebonden. Daarna werd ze gedurende langere tijd mishandeld en uiteindelijk ook beroofd. 

Een 33-jarige man uit Geldrop, 33-jarige man uit Reusel en 28-jarige man uit Nieuwegein gingen er daarna vandoor en lieten de vrouw alleen achter. Uiteindelijk kon de vrouw zelf hulp zoeken en werd de politie gealarmeerd. Na een uitgebreid onderzoek konden 3 mannen op 12 april worden aangehouden

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Best e.o.