Volledig scherm

Twee nieuwe tips in zaak van vermiste kickbokser Marc de Bonte, beloning gouden tip 30.000 euro

EINDHOVEN - Er zijn twee nieuwe tips binnengekomen bij de politie in de zaak over de vermiste kickbokser Marc de Bonte.

De tips kwamen binnen na de uitzending het Belgische opsporingsprogramma Faroek. De uitzending was dinsdag op televisie.

De familie looft een beloning uit van 30.000 euro uit voor de gouden tip. Dat meldt de Gazet van Antwerpen.

Kickbokser
De Belgische topsporter verdween in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november. Hij verliet een personeelsfeestje van de Bladelse sportschool Training Unit waar hij werkte en trainde. Daarna ging hij naar een vriend in Turnhout, waarna hij spoorloos verdween. De politie vond zijn auto zondag 6 november in Best nabij het Wilhelminakanaal. Er werd inmiddels gezocht in en rond het water, maar er is nog geen spoor van De Bonte gevonden.

Bekijk hier de uitzending.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Best e.o.