Jeugddisco in Hapert

HAPERT - Jeugddisco The Ritmo houdt op zaterdag 14 januari weer een discoavond voor bezoekers vanaf groep 8 tot en met 14 jaar.

De disco in cultureel centrum Den Tref op Alexanderhof 7 duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Er is toezicht aanwezig en er worden geen alcoholische dranken geschonken. De entreeprijs is 1 euro voor bezoekers met een pasje, 2 euro voor bezoekers zonder pasje. Voor het gratis laten maken van een pasje dienen discogangers een recente pasfoto mee te brengen.

Op de website van The Ritmo staan onder meer data van toekomstige discoavonden en foto’s van eerdere edities.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Kempen