Volledig scherm
Twee auto's die betrokken waren bij het ongeluk op de N65. © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Aanrijding met vijf auto's zorgt voor file op N65

OISTERWIJK - Vijf auto's zijn woensdagochtend betrokken geraakt bij een aanrijding op de N65 ter hoogte van de Heusdensebaan in Oisterwijk. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Door de aanrijding, die plaats vond op de weg van Den Bosch richting Tilburg, loopt het verkeer ongeveer een kwartier vertraging op. De linkerrijstrook is afgesloten.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Politie en ambulance zijn ter plaatse, twee auto's werden getakeld. Twee bestuurders werden gecontroleerd door ambulancepersoneel, een daarvan omdat hij klachten had van pijn op de borst.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.