ANP Kippa
Volledig scherm
ANP Kippa

Guus brengt Ziggo Dome in wintersfeer (video)

AMSTERDAM - Guus Meeuwis heeft de Ziggo Dome vrijdagavond ondergedompeld in winterse sferen. En tijdens de speciale decembereditie van zijn Groots met een zachte G-concerten kon bezoek niet achterblijven. Naast verschillende gastartiesten maakten ook Sinterklaas en de Kerstman hun opwachting.

Het concert van Guus in de Amsterdamse concerthal is de eerste sinds 2010 die hij 'boven de rivieren' geeft. De laatste jaren maakte de zanger vooral furore in het Philips Stadion in Eindhoven waar hij jaar na jaar het hele complex op stelten zette.

Zaterdag geeft Guus nogmaals een show in de Ziggo Dome. Klanten van de kabelaar kunnen dan live meekijken op Ziggo kanaal 13.

Guus Meeuwis bracht de Amsterdamse Ziggo Dome vrijdagavond in decemberstemming met zijn Groots met een Zachte G, de wintereditie.
  1. Bossche Marian (76) flikt het weer; abseilen van één van hoogste woontorens van Nederland

    Bossche Marian (76) flikt het weer; abseilen van één van hoogste woontorens van Nederland

    DEN BOSCH/TILBURG – Het was woensdag een spannende dag voor de Bossche Marian van Mierlo. De 76-jarige zet zich in voor de ‘Het zit in MEI Challenge’ en hoopt geld op te halen voor de bestrijding tegen Guillain-Barré syndroom (GBS), een spierziekte die Marian zelf ook heeft. Hoe ze dat doet? Heel simpel: door te abseilen van één van de zes hoogste woontorens van Nederland: Westpoint in Tilburg.