Nikki Kerkhof.
Volledig scherm
Nikki Kerkhof. © Marc Pluim

Idols-winnares vond in Australië haar geluk en stem terug (video's)

SINT-OEDENRODE - Nikki Kerkhof won in 2008 tv-talentenjacht Idols. Na een succesvolle periode van anderhalf jaar werd het echter stil rond de zangeres uit Sint-Oedenrode. Door stemproblemen verloor ze het plezier in de muziek en keerde ze terug naar Australië, het land waar ze een groot deel van haar jeugd doorbracht.

Daar bleek het bloed te kruipen waar het niet gaan kan. Toen collega's via Google haar Nederlandse Idols-overwinning op het spoor kwamen, liet ze zich overhalen toch weer op het podium te verschijnen. Inmiddels werkt ze onder haar nieuwe artiestennaam Nikki Nola aan een nieuw album.

Lees alles over dit onderwerp in het ED van vrijdag of via onze digitale krant.Nikki Kerkhof, winnares van Idols 2008, werd zondag gehuldigd in Sint-Oedenrode.
Nikki Kerkhof met het lied 'somebody else's lover' (origineel Total Touch)
  1. Bossche Marian (76) flikt het weer; abseilen van één van hoogste woontorens van Nederland

    Bossche Marian (76) flikt het weer; abseilen van één van hoogste woontorens van Nederland

    DEN BOSCH/TILBURG – Het was woensdag een spannende dag voor de Bossche Marian van Mierlo. De 76-jarige zet zich in voor de ‘Het zit in MEI Challenge’ en hoopt geld op te halen voor de bestrijding tegen Guillain-Barré syndroom (GBS), een spierziekte die Marian zelf ook heeft. Hoe ze dat doet? Heel simpel: door te abseilen van één van de zes hoogste woontorens van Nederland: Westpoint in Tilburg.