Volledig scherm
© Bert Jansen

Vier personen naar ziekenhuis na frontale aanrijding op weg tussen Son en Breugel en Nuenen (video)

SON EN BREUGEL/NUENEN - Op de Cortenbachsendijk tussen Son en Breugel en Nuenen is zaterdagmiddag rond 17.45 uur een frontale aanrijding tussen twee auto's geweest. Daarbij zijn 4 mensen gewond geraakt, waarvan 2 ernstig.

Een 69-jarige man uit Milheeze reed samen met zijn 64-jarige vrouw over de Weg Son-Lieshout en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft. Daar botste het voertuig frontaal op een andere personenauto, die werd bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Lieshout. Haar 84-jarige man zat als bijrijder in de auto en raakte net als zijn vrouw ernstig gewond.

Het oudere tweetal werd in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis en zou inmiddels buiten levensgevaar verkeren. De man en vrouw uit het andere voertuig werden ook naar het ziekenhuis gebracht en waren aanspreekbaar.

Op de Cortenbachsendijk tussen Son en Breugel en Nuenen is zaterdagmiddag een frontale aanrijding tussen twee auto's geweest.
  1. Valkenswaardse producer trots op PlayStation 4-game Horizon Zero Dawn

    Valkenswaardse producer trots op PlayStation 4-game Horizon Zero Dawn

    VALKENSWAARD - Een steentje bijdragen aan wat een van de meest succesvolle Nederlandse games aller tijden kan worden. Angie Smets uit Valkenswaard en Misja Baas uit Breda voelen zich ontzettend vereerd dat ze deel mochten uitmaken van de ontwikkeling van Horizon Zero Dawn. De nieuwste openwereldgame voor de PlayStation 4 is maandag bedolven onder de lovende kritieken. "We hebben jarenlang naar deze dag uitgekeken."