Anja Bastings.
Volledig scherm
Anja Bastings.

Anja Bastings: 'Boek Stralend voor de spiegel is niet zoveelste afslankmethode' (video)

CRANENDONCK - Voedingsdeskundige en lifestylecoach Anja Bastings uit Maarheeze presenteerde donderdag haar boek ‘Stralend voor de spiegel’. Volgens de schrijfster is het niet de zoveelste afslankmethode: “Het is niet met pillen, poeders of een eenzijdig dieet, maar je eenvoudig houden aan een zevental afspraken.”

Zo worden alcohol, pasta en rijst sterk afgeraden, maar is yoghurt wel weer goed. Eet vooral ’vitale’ voeding als fruit en groente en probeer ‘fatale’ voeding als koekjes, cake en friet te beperken. Het geheim van de fit en slank methode die Bastings toepast is geen drie maar zes keer per dag eten. Bastings geeft al 20 jaar afslankcursussen en was als voedingscoach verbonden aan een aantal tv-programma’s. Het boek is een optelsom van al haar ervaringen.

Voedingsdeskundige Anja Bastings uit Maarheeze presenteerde donderdagavond haar afslankboek 'Stralend voor de spiegel'. Er komen geen pillen of poeders aan te pas, je hoeft je alleen aan 7 afspraken te houden en de kilo's vliegen eraf.

Cranendonck e.o.