Hof van Cranendonck
Volledig scherm
Hof van Cranendonck © Hof van Cranendonck

Definitief einde Hof van Cranendonck

SOERENDONK - De acht ton die Leo van Gansewinkel nog aan de gemeente Cranendonck moest betalen zijn overgemaakt. De ondernemer gaat ook niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter. Daarmee komt dan toch een definitief eind aan het project.

De rechter oordeelde eerder al dat de gemeente Cranendonck zich aan de afspraken heeft gehouden in het megaproject Hof van Cranendonck. In de uitspraak maande de rechter investeringsmaatschappij De Raekt van Leo van Gansewinkel er toe om acht ton aan achterstallige rekeningen te betalen aan de gemeente Cranendonck.

De ontwikkelaar gaf eerder nog aan 'vrijwel zeker' in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak maar legt zich nu alsnog bij het besluit neer.

"Na een aantal constructieve overleggen met ontwikkelaar is er over diverse bijkomende kosten overeenstemming bereikt. De ontwikkelaar heeft afgezien van het hoger beroep en de vordering is begin oktober overgemaakt aan de gemeente Cranendonck. Het project Hof van Cranendonck is hiermee definitief afgerond", aldus de gemeente.

Cranendonck e.o.