Robots in Microlab
Volledig scherm
Robots in Microlab

DDW Microlab Robotica: Kijken door een andere bril (video)

EINDHOVEN – Virtual reality wordt steeds populairder. Bij het microlab ontkom je hier dan ook niet aan. Je kan de expositie bekijken door zelf nog geen stap te hoeven zetten. Door middel van een uitrusting en een virtual realitybril zie je de expositie in een andere wereld. Maar dit is nog niet alles. Heb je er wel eens over nagedacht dat robots ook gevoelens kunnen hebben? Geestezicht is een psychiatrische instelling speciaal voor doorgedraaide robots.

Robots krijgen een steeds grotere invloed in ons leven wordt steeds populairder. Bij het Miicrolab ontkom je hier dan ook niet aan. Je kan de expositie bekijken door zelf nog geen stap te hoeven zetten.
  1. Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    EINDHOVEN - Ook op het gebied van eten is er van alles te ontdekken tijdens de designweek. Insectenbonbons, bietenstroopwafels of paardenstoofvlees. Ook op het gebied van eten is veel te ontdekken tijdens de DDW. Van de glazen kas waar projecten tussen boeren en ontwerpers worden gepresenteerd, tot de talrijke eetstandjes en tijdelijke restaurants. Voedsel is overal op de DDW. Op de officiële website staat zelfs een foodroute langs 16 van de 31 plekken.