Volledig scherm
© PR

DDW Music: Woodie Smalls laat flarden van klasse zien in Stroomhuis in Eindhoven

EINDHOVEN - Terwijl het bij de ingang dringen geblazen is, begint Woodie Smalls alvast met zijn show. I got a story to tell, laat de Belg aan de bezoekers weten.

Het is de zoveelste keer dat de twintigjarige Sylvestre Salumu in kort tijdsbestek optreedt in Nederland. Ditmaal in het Stroomhuis in Eindhoven, voor slechts vijf euro, in het kader van DDW-music.

De rapper, die vorig jaar met zijn debuutalbum Soft Parade doorbrak, betreedt samen met zijn voortdurende blowende kornuit K1D het podium. Aan energie deze maandagavond geen gebrek, al kent het concert z'n pieken en dalen. Zo dringt de Vlaming de toeschouwers op een joint op te steken of een pit te vormen. Aan het laatstgenoemde geven de ruim honderd bezoekers graag gehoor, waarna het moshen een goede minuut voortduurt.

Lees het hele artikel woensdag 26 oktober in het ED of in de digitale krant.

  1. Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    EINDHOVEN - Ook op het gebied van eten is er van alles te ontdekken tijdens de designweek. Insectenbonbons, bietenstroopwafels of paardenstoofvlees. Ook op het gebied van eten is veel te ontdekken tijdens de DDW. Van de glazen kas waar projecten tussen boeren en ontwerpers worden gepresenteerd, tot de talrijke eetstandjes en tijdelijke restaurants. Voedsel is overal op de DDW. Op de officiële website staat zelfs een foodroute langs 16 van de 31 plekken.