Monument bij de Glaspoort
Volledig scherm
Monument bij de Glaspoort

Onthulling monument door oud-Philipsmedewerkers bij Glaspoort in Eindhoven (video)

EINDHOVEN - Het monument bij de Glaspoort van Strijp-S is zaterdagmiddag onthuld door oud-Philipsmensen. Het monument is ook voor Philipsmedewerkers geplaatst en een initiatief van de Henri van Abbestichting.

De stichting wilde een holen die blijvend herinnert aan de vele duizenden mensen die op Strijp-S werkten. Het 8 meter hoge ontwerp van Rens Vos staat bij de bushalte Glaspoort aan de PSV-laan

Het monument bij de Glaspoort van Strijp-S is zaterdagmiddag onthuld door oud-Philipsmensen. Het monument is ook voor Philipsmedewerkers geplaatst en een initiatief van de Henri van Abbestichting.
  1. Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    Geen banale etenswaar tijdens DDW in Eindhoven

    EINDHOVEN - Ook op het gebied van eten is er van alles te ontdekken tijdens de designweek. Insectenbonbons, bietenstroopwafels of paardenstoofvlees. Ook op het gebied van eten is veel te ontdekken tijdens de DDW. Van de glazen kas waar projecten tussen boeren en ontwerpers worden gepresenteerd, tot de talrijke eetstandjes en tijdelijke restaurants. Voedsel is overal op de DDW. Op de officiële website staat zelfs een foodroute langs 16 van de 31 plekken.