Shallow.
Volledig scherm
Shallow.

Drie bands spelen 'hardcore' in muziekcafé Deurne

DEURNE - Tijdens de 'Triple hardcore night' op vrijdag 6 januari biedt muziekcafé TAM TAM drie jonge bands de kans zich aan het publiek te laten zien.

De muzikale avond in het café op Molenstraat 13 begint om 21.00 uur, de entree is gratis. De muziek van het Deurnese Shallow wordt wel vergeleken met die van bands als Counterparts, Defeater en Landscapes. De hardcore bands Northern Lights en Defeated Decade komen uit Weert. De bandleden van Defeated Decade smeden ouderwetse en moderne hardcore tot een eigen sound. Meer info over de 'Triple hardcore night' is te vinden op de website van het muziekcafé.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Deurne e.o.