ANP Kippa
Volledig scherm
ANP Kippa

'Hard werken' Marjolein Teepen beloond met 2e Musical Award

DEURNE - Eerder als talent kreeg ze er al een, nu heeft Marjolein Teepen voor de tweede keer in haar carrière een Musical Award gekregen. Deze kon de van oorsprong Deurnese niet ophalen omdat ze het druk had, onder andere met een nieuw initiatief in Veldhoven.

,,Ik ben echt héél blij dat ik deze prijs heb gewonnen. Het voelt als een stukje erkenning", zegt musicalster Marjolein Teepen aan de telefoon nadat ze deze week voor de tweede keer in haar carrière een landelijke Musical Award won.

In 2003 kreeg Teepen ook al een Musical Award, toen voor aanstormend talent. Een keuze maken tussen de twee kan ze niet. Beide prijzen vindt de actrice enorm eervol. ,,De twee prijzen passen denk ik goed bij elkaar, ze volgen elkaar op. Hard werken wordt beloond toch?"

Lees meer in de papieren krant van zaterdag of via de e-paper.

  1. Luchtig met prins Frans door Vlierden

    Luchtig met prins Frans door Vlierden

    VLIERDEN - Het motto van Prins Frans III in Vlierden 'Deze carnaval wordt luchtig en fijn, lekker druk zal het zeker zijn' werd tijdens de optocht aan alle kanten uitgemeten en er werd zeer duidelijk benadrukt dat de 'prins, tevens directeur van een persluchtbedrijf, veel 'air' heeft. ,,Wij vliegen met Prins Frans door de lucht", dus met Frans- Lucht- Macht, easy Frans, Fransavia en air Frans. ,,Aan onze scheet en zucht verdient Franske zakken met lucht."