Volledig scherm
© Menno Boon

Overwegen Helmond en Deurne dicht door werk aan spoor

HELMOND/DEURNE - De werkzaamheden aan het spoor tussen Eindhoven en Venlo, van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 30 oktober, hebben ook gevolgen voor de overwegen in Helmond en Deurne.

Zo is de overweg aan de Slegersstraat in Mierlo-Hout afgesloten van zondag 15.00 uur tot en met donderdag 7.00 uur. Bij de Vaarleseweg kan men het spoor niet over tussen zondag 23.00 uur en vrijdag 15.00 uur. De overweg Verlengde Stationsstraat (bij de Vlisco) is van maandag 7.00 tot zondag 30 oktober 7.00 uur gesloten.

In Deurne ligt de overweg Stationsstraat-Vlierdenseweg er het langst uit, van zaterdag 7.00 uur tot maandag 31 oktober 00:05 uur. Binderendreef is dicht van zondag 7.00 uur tot maandag 24 oktober 15.00 uur. Overgang Biesdeel is niet te gebruiken van maandag 7.00 uur tot donderdag 16.00 uur.

Alternatieven
Alternatieven zijn de overgangen Liesselseweg en Griendtsveenseweg-Snoertsebaan. Fietsers en voetgangers kunnen het spoor ook oversteken bij station Deurne.

In Deurne moet men dinsdag en woensdag ook nog rekening houden met werkzaamheden aan de N270. Deze weg is beide dagen tussen Walsberg en Ysselsteyn in beide richtingen afgesloten.

  1. Luchtig met prins Frans door Vlierden

    Luchtig met prins Frans door Vlierden

    VLIERDEN - Het motto van Prins Frans III in Vlierden 'Deze carnaval wordt luchtig en fijn, lekker druk zal het zeker zijn' werd tijdens de optocht aan alle kanten uitgemeten en er werd zeer duidelijk benadrukt dat de 'prins, tevens directeur van een persluchtbedrijf, veel 'air' heeft. ,,Wij vliegen met Prins Frans door de lucht", dus met Frans- Lucht- Macht, easy Frans, Fransavia en air Frans. ,,Aan onze scheet en zucht verdient Franske zakken met lucht."