Volledig scherm

Someren-Heide wil woningen terug op plek bandenbedrijf

SOMEREN-HEIDE - Op de plek waar nu nog de restanten van recyclingbedrijf Van den Hoogen liggen moeten in de toekomst woningen gebouwd worden.
Dat schrijft voorzitter John Henkes van Dorpsoverleg Someren-Heide in een brief aan het gemeentebestuur en de gemeenteraad.

"Wij roepen u op om aan te sluiten bij de verwachtingen van de inwoners van Someren-Heide en om er nu alles aan te doen om veranderingen in de toekomst mogelijk te maken", schrijft hij. Henkes vraagt het gemeentebestuur om te starten met het sluiten van het bedrijf aan de Groeneweg 14. Tevens moet er een harde deadline komen voor het opruimen van het afval ontstaan na de grote bandenbrand.

Henkes en overige dorpsgenoten verwachten dat het afval en verontreinigde grond 'voor kerstmis uit Someren-Heide verdwijnt'.

  1. Luchtig met prins Frans door Vlierden

    Luchtig met prins Frans door Vlierden

    VLIERDEN - Het motto van Prins Frans III in Vlierden 'Deze carnaval wordt luchtig en fijn, lekker druk zal het zeker zijn' werd tijdens de optocht aan alle kanten uitgemeten en er werd zeer duidelijk benadrukt dat de 'prins, tevens directeur van een persluchtbedrijf, veel 'air' heeft. ,,Wij vliegen met Prins Frans door de lucht", dus met Frans- Lucht- Macht, easy Frans, Fransavia en air Frans. ,,Aan onze scheet en zucht verdient Franske zakken met lucht."