Kerstmarkt
Volledig scherm
Kerstmarkt

Veertig kramen op kerstmarkt in Helenaveen

HELENAVEEN - Op de kerstmarkt van Helenaveen, die zondag 11 december plaatsvindt, staan ongeveer veertig kraampjes opgesteld. Ook zijn er dans- en muziekoptredens en is er genoeg te doen voor kinderen.

Op de markt worden artikelen als kerstversiering, speelgoed, sieraden en huisdecoratie aangeboden. Ook zijn er terrasjes geopend waar de bezoeker een hapje en een drankje kan nuttigen. Qua dans en zang is er eveneens voldoende te beleven: zo geeft show- en dansgroep Take-Off Young een optreden en is drumfanfare Sint Theobaldusgilde uit Overloon van de partij.

De Helenaveense jeugdvereniging Jeugdwerk Helenaveen zorgt voor vermaak voor de kinderen. Daarnaast is er een kinderboerderij waar kinderen met dieren kunnen knuffelen.

De kerstmarkt begint om 11.00 en duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Kinderen tot en met 16 jaar kunnen gratis naar binnen. De markt is te doen aan de Oude Peelstraat.

  1. Luchtig met prins Frans door  Vlierden

    Luchtig met prins Frans door Vlierden

    VLIERDEN -  Het motto van Prins Frans III in Vlierden 'Deze carnaval wordt luchtig en fijn, lekker druk zal het zeker zijn' werd tijdens de optocht aan alle kanten uitgemeten en er werd zeer duidelijk benadrukt dat de 'prins, tevens directeur van een persluchtbedrijf, veel 'air' heeft. ,,Wij vliegen met Prins Frans door de lucht", dus met Frans- Lucht- Macht, easy Frans, Fransavia en air Frans. ,,Aan onze scheet en zucht verdient Franske zakken met lucht."