article
1.6089283
EERSEL - Roosen Industries neemt Smits Machinefabriek en dochterbedrijf A.S.T. Suspension over. Het is de vierde overname in vijf jaar.
Roosen Industries in Eersel zet in op verdere expansie
EERSEL - Roosen Industries neemt Smits Machinefabriek en dochterbedrijf A.S.T. Suspension over. Het is de vierde overname in vijf jaar.
http://www.ed.nl/economie/roosen-industries-in-eersel-zet-in-op-verdere-expansie-1.6089283
2016-06-08T08:11:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.5390441.1446235476!image/image-5390441.jpg
Eersel,Economie,hermes
Economie
Home / Economie / Roosen Industries in Eersel zet in op verdere expansie

Roosen Industries in Eersel zet in op verdere expansie

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  EERSEL - Roosen Industries neemt Smits Machinefabriek en dochterbedrijf A.S.T. Suspension over. Het is de vierde overname in vijf jaar.

  In tien jaar tijd is het aantal werknemers van Roosen Industries verdrievoudigd. Met de overname van de Valkenswaardse machinefabriek kan Roosen Industries zijn technieken en productiemogelijkheden uitbreiden en positie in de markt versterken.

  Het internationaal georiënteerde familiebedrijf Roosen Industries richt zich op metaalbewerking, technische assemblage, engineering, mechatronica, plaatbewerking, CNC verspanen, industriële handling en hoogwaardige stallenbouw voor de paardensport.

  Machineonderdelen
  Smits Machinefabriek is gespecialiseerd in productie en assemblage van machineonderdelen en mechanische samenstellingen voor de industrie, vanaf ontwikkeling tot eindassemblage en testen. Smits is onder meer actief als toeleverancier voor de semiconductor-industrie, elektronenmicroscopieen en het produceren van zeer nauwkeurige delen voor medische scanapparatuur en breed aanwezig in de machinebouw. Dochterbedrijf A.S.T. Suspension ontwikkelt en produceert schokdempers voor luxe auto's en de autoracerij.

  Roosen telde vier locaties, in Eersel (Nederland), Arendonk (België), Haelen (Nederland) en Kanpur (India). Met de overname van Smits Machinefabriek en dochteronderneming A.S.T. Suspension komt daar nu een vijfde locatie bij in Valkenswaard. En zestig man gespecialiseerd personeel. In tien jaar tijd is het bedrijf verdrievoudigd. Bij elkaar telt Roosen nu 300 werknemers.