Toneelvereniging De Vriendenkring.
Volledig scherm
Toneelvereniging De Vriendenkring. © Ad Adriaans

De Vriendenkring brengt komedie 'De Goot' in Wintelre

WINTELRE - Met het toneelstuk ‘De Goot’ brengt toneelvereniging De Vriendenkring vier keer een komedie op de planken van mfa De Rosdoek aan de Kerkstraat 10 in Wintelre.

Het stuk is geschreven door Ton Davids en bevat onder meer een dosis humor en vertederende momenten. Het speelt zich af in Pension De Goot, een opvanghuis voor daklozen. De buurvrouw doet verwoede pogingen om het pension te laten verdwijnen terwijl de leiding probeert te redden wat er te redden valt. 

De regie is weer in handen van Henk van de Ven. De voorstellingen op 17, 19, 24 en 25 maart beginnen alle om 20.00 uur. Kaarten à acht euro zijn te reserveren via telefoonnummer 040-2052430 of per e-mail naar info@de-vriendenkring.nl.

  1. Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    EERSEL/LOMMEL - Tijdens een uitwisselingsbezoek aan de regio Lommel hebben toeristische ondernemers uit de Brabantse Kempen (leden van Land van de Zaligheden) met de VVV Lommel en de Lommelse schepen (wethouder) van Toerisme (Veronique Caerts) afgesproken de krachten te bundelen om de Kempen als vakantiegebied op de kaart te zetten. Dat zou kunnen door een betere samenwerking van de VVV’s in de Brabantse en Belgische Kempen, en door gezamenlijke toeristische arrangementen op te zetten.

Kempen