Volledig scherm
Toneelvereniging De Vriendenkring. © Ad Adriaans

De Vriendenkring brengt komedie 'De Goot' in Wintelre

WINTELRE - Met het toneelstuk ‘De Goot’ brengt toneelvereniging De Vriendenkring vier keer een komedie op de planken van mfa De Rosdoek aan de Kerkstraat 10 in Wintelre.

Het stuk is geschreven door Ton Davids en bevat onder meer een dosis humor en vertederende momenten. Het speelt zich af in Pension De Goot, een opvanghuis voor daklozen. De buurvrouw doet verwoede pogingen om het pension te laten verdwijnen terwijl de leiding probeert te redden wat er te redden valt. 

De regie is weer in handen van Henk van de Ven. De voorstellingen op 17, 19, 24 en 25 maart beginnen alle om 20.00 uur. Kaarten à acht euro zijn te reserveren via telefoonnummer 040-2052430 of per e-mail naar info@de-vriendenkring.nl.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Kempen