Volledig scherm
© Thinkstock

Kerstmarkt in gemeenschapshuis in Vessem

VESSEM - In D'n Boogerd in Vessem vindt zaterdag 10 december een kerstmarkt plaats. Er worden in het gemeenschapshuis zelfgemaakte kerstartikelen verkocht.

De laatste maanden zijn leden van vrouwenvereniging 'Samen Vrouw in Vessem' aan het knutselen geweest. Ze maakten tal van kerstartikelen, zoals kerstkransen en bloemstukken. Die worden op Servatiusstraat 6 te koop aangeboden.

De markt duurt van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 2 euro. De bezoeker wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een huisgemaakte koek.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Kempen