The Manatees.
Volledig scherm
The Manatees.

Veel muziek tijdens Backyard Classics in boomgaard Kempenmuseum Eersel

EERSEL - Tijdens het evenement Backyard Classics bij museum De Acht Zaligheden vinden zondag 4 september optredens plaats van diverse bands en DJ's.

In de boomgaard van het museum op Kapelweg 2 zorgen de muzikanten voor een mix van blues-, soul-, country- en classic rockmuziek. Van de partij zijn Ernest van Aaken, Doomsday en het Vessemse Hul Nest Jansen. Om 19.30 uur brengen de leden van The Manatees covers van bands als The Animals, AC/DC en U2. Het Eindhovense Miss Betty is de afsluiter van deze editie van Backyard Classics. Singer-songwriter Ton Coppens en DJ Willem Lepelaars zorgen voor muzikale opvulling tijdens de pauzes.

Het evenement is voor jong en oud en duurt van 14.30 tot 22.00 uur, de entreeprijs is 5 euro inclusief toegang tot het museum. Meer info over het programma is te lezen op de website van het organiserende Bibberblues en op de Facebookpagina van het evenement.

  1. Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    EERSEL/LOMMEL - Tijdens een uitwisselingsbezoek aan de regio Lommel hebben toeristische ondernemers uit de Brabantse Kempen (leden van Land van de Zaligheden) met de VVV Lommel en de Lommelse schepen (wethouder) van Toerisme (Veronique Caerts) afgesproken de krachten te bundelen om de Kempen als vakantiegebied op de kaart te zetten. Dat zou kunnen door een betere samenwerking van de VVV’s in de Brabantse en Belgische Kempen, en door gezamenlijke toeristische arrangementen op te zetten.

Kempen