Volledig scherm

Volle bak bij Ameezing Eersel in De Muzenval

EERSEL - Lekker meelallen en uit je dak gaan op bekende nummers, blijkt een breed publiek te trekken. Vals of uit de maat, niemand die het hoort. De grote zaal van De Muzenval in Eersel was zaterdagavond gevuld met een publiek dat vooral was gekomen voor een ongedwongen, gezellig avondje Ameezing Eersel.

De oproep van koordirigent Cees van Beers om je vooral niet in te houden en uit volle borst mee te zingen, was niet aan dovemansoren gericht. Na een wat aarzelende start werd het een heerlijk muzikaal avondje en was de tweede editie van Ameezing Eersel zeer geslaagd.

Lees maandag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Kempen