Drie gewonden bij steekpartij in parkeergarage, negen aanhoudingen

VIDEOEINDHOVEN - In de parkeergarage aan de Ten Hagestraat, onder de Heuvel Galerie, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij zijn drie personen gewond geraakt. 

De politie kreeg een melding van een vechtpartij in de parkeergarage rond 4.15 uur. Intussen werd ook duidelijk dat een personenauto met hoge snelheid uit de parkeergarage was vertrokken, deze werd door de politie achtervolgd. De auto stopte pas bij het ziekenhuis. In de auto zat een man met een steekwond. 

Buiten de parkeergarage trof de politie een man met een bebloed gezicht aan. Deze man is aangehouden en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een derde verdachte is na zijn aanhouding ook naar het ziekenhuis gebracht. 

In totaal heeft de politie negen mannen aangehouden. De verdachten zijn in de leeftijd van 17 tot 23 jaar en afkomstig uit Geldrop, Eindhoven, Lieshout, Helmond en Panningen.

Steekincident parkeergarage Eindhoven
Volledig scherm
Steekincident parkeergarage Eindhoven © Bert Jansen
Steekincident parkeergarage Eindhoven
Volledig scherm
Steekincident parkeergarage Eindhoven © Bert Jansen
Parkeergarage Ten Hagestraat
Volledig scherm
Parkeergarage Ten Hagestraat © Jelle Krekels
Politie doet onderzoek na steekpartij in Eindhovense parkeergarage
Volledig scherm
Politie doet onderzoek na steekpartij in Eindhovense parkeergarage © Jelle Krekels
  1. Dakkapel of serre bouwen? Inwoners Eindhoven betalen dit jaar fors minder voor omgevingsvergunning

    Dakkapel of serre bouwen? Inwoners Eindhoven betalen dit jaar fors minder voor om­ge­vings­ver­gun­ning

    EINDHOVEN – Inwoners van de gemeente Eindhoven die dit jaar een omgevingsvergunning aanvragen voor het bouwen van een woning zijn dit jaar aanzienlijk minder kwijt. De kosten voor het uitbouwen van een woning (bouwsom: 140.000 duizend euro) zijn in 2017 3773 euro, vorig jaar betaalden Eindhovenaren 7740 euro. Dit blijkt uit de Atlas van de Lokale Lasten 2017 van COELO, een onderzoeksinstituut verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven