Wielrennen (foto ter illustratie)
Volledig scherm
Wielrennen (foto ter illustratie) © Thinkstock

Ploegentijdrit Groene Corridor in Eindhoven gaat dit jaar niet door

EINDHOVEN - De Time Trial 2017, een ploegentijdrit voor recreanten op de Groene Corridor tussen Oirschot en Eindhoven die op 25 juni gehouden zou worden, gaat dit jaar niet door. 

De organisatie krijgt de vergunning niet rond, zo heeft zij laten weten. Het evenement, dat voor de eerste keer zou plaatsvinden, is met een jaartje uitgesteld.

De omvang van het evenement en de vele knelpunten, waaronder het tijdelijk afsluiten van de Anthony Fokkerweg, vraagt om meer voorbereidingstijd, aldus de Stichting Ploegentijdrit Groene Corridor. 

  1. Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

    Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

    ROTTERDAM - Wat als een ludiek filmpje startte, begint serieuze vormen aan te nemen. Het televisieprogramma Zondag met Lubach kwam begin dit jaar met een satirische reclamespot waarin Nederland geïntroduceerd werd bij de Amerikaanse president Donald Trump. Eén van de oneliners was 'In Amerika heb je Trump Towers, in Nederland heb je Lee Towers'. Het Eindhovense vastgoedduo Lee Foolen en Marc Reijs en projectontwikkelaar Tom Bakkers uit Eindhoven hebben dit nu letterlijk genomen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven