archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Wethouder overweegt stekker bij voetbalclub Tongelre eruit te trekken

EINDHOVEN - De Eindhovense wethouder Jakob Wedemeijer overweegt serieus om 'de stekker bij RKVV Tongelre eruit te trekken'. Volgens hem is het huidige bestuur te zwak en het aantal leden te klein. Nog dit seizoen neemt de gemeente een definitief besluit.

De schuldenlast van voetbalclub Tongelre bij de gemeente is nu 95.000 euro, en volgens de wethouder lost de club die nu niet af. Door de problemen bij de club ziet hij ook geen perspectief dat dit gaat veranderen.
Ook bij VV Gestel zijn de problemen groot, aldus Wedemeijer. Maar daar ziet hij nog wel mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Hij is nog niet zover dat hij daar meer over kan zeggen.

  1. Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

    Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

    ROTTERDAM - Wat als een ludiek filmpje startte, begint serieuze vormen aan te nemen. Het televisieprogramma Zondag met Lubach kwam begin dit jaar met een satirische reclamespot waarin Nederland geïntroduceerd werd bij de Amerikaanse president Donald Trump. Eén van de oneliners was 'In Amerika heb je Trump Towers, in Nederland heb je Lee Towers'. Het Eindhovense vastgoedduo Lee Foolen en Marc Reijs en projectontwikkelaar Tom Bakkers uit Eindhoven hebben dit nu letterlijk genomen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven