Volledig scherm
Stadsprinses Marielle met haar gevolg. © SteBro-Fotografie

Stadsprinses Marielle eerste prinses Stadsprinscomité

GELDROP- Het Stadsprinscomité Geldrop heeft voor het eerst een prinses. Marielle de Vet is zaterdag geïnstalleerd in residentie Hoog & Droog.

De Vet is al jarenlang lid van het Stadsprinscomité en had als wens om de eerste Stadsprinses te zijn. Tot enkele jaren geleden kwamen alleen mannen in aanmerking. Stadsprinses Marielle werkt als nagelstyliste. Haar zoon Khiron is adjudant, net als vorig jaar. Dochter Vienna en petekind Britney zullen de prinses als hofdame bijstaan. Leus van de eerste Stadsprinses is ‘Met de eerste Stadsprinses voorop, zetten we heel ’t Lappegat op z’n kop!’

De receptie voor Stadsprinses Marielle is zondag 19 februari vanaf 14.11 uur in residentie Hoog & Droog, boven de sporthal in de Coevering.

  1. Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    GELDROP - De ruzie binnen het Geldropse schoolbestuur 't Nut heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De gemeenteraadsfracties GroenLinks en D66 vermoeden gesjoemel door het schoolbestuur. Ze zeggen bewijzen te hebben dat leerlingenaantallen gemanipuleerd zijn. Twee leerlingen van basisschool De Ganzebloem zouden tijdelijk ingeschreven zijn bij basisschool De Regenboog om het aantal leerlingen op te krikken. De fracties hebben de wethouder vragen gesteld over de 'vermeende fraude.'
  2. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Geldrop e.o.