Volledig scherm
© Bert Jansen

VIDEO I Overvaller drinkt rustig 'n drankje na overval op tankstation in Geldrop

GELDROP - Een vreemde overval op Avia Tankstation aan de Laan Der Vier Heemskinderen in Geldrop zaterdag rond 13 uur. Een overvaller deed een greep uit de kassa en bleef daarna nog in de winkel aanwezig en nam een drankje. Een medewerker belde de politie.

De overvaller, een 23-jarige man uit Eindhoven, werd aangehouden toen hij vervolgens de shop verliet. De politie kwam met getrokken wapen op hem af, omdat niet zeker was of de overvaller gewapend was. Dat bleek niet zo te zijn. Wel trof de politie het gestolen geld aan bij de man.

De medewerkster raakte niet gewond, maar was erg geschrokken. De Eindhovenaar zit vast op het bureau en wordt verhoord. De politie onderzoekt achtergronden van zijn opmerkelijk actie.

Op cafetaria De Heivelden aan de Rendierhei in Best is vrijdagavond een gewapende overval gepleegd.
  1. Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    GELDROP - De ruzie binnen het Geldropse schoolbestuur 't Nut heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De gemeenteraadsfracties GroenLinks en D66 vermoeden gesjoemel door het schoolbestuur. Ze zeggen bewijzen te hebben dat leerlingenaantallen gemanipuleerd zijn. Twee leerlingen van basisschool De Ganzebloem zouden tijdelijk ingeschreven zijn bij basisschool De Regenboog om het aantal leerlingen op te krikken. De fracties hebben de wethouder vragen gesteld over de 'vermeende fraude.'
  2. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Geldrop e.o.