Volledig scherm
© Politie

Voortvluchtige crimineel uit Geldrop opgepakt na politie achtervolging

GELDROP - Dinsdagavond is in Geldrop een voortvluchtige crimineel aangehouden. Dat gebeurde in de omgeving van de Roelantlaan in Geldrop.

Op last van de officier van justitie is eerder deze week opdracht gegeven de man aan te houden. De crimineel werd gezocht vanwege een strafzaak, details ontbreken.

Eerder mislukte de aanhouding van deze man maar dinsdagavond wist de politie de man alsnog aangehouden nadat hij probeerde te vluchten via de achtertuin. ''Helaas voor hem waren wij iets beter voorbereid'', aldus de politie.

  1. Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    Nieuw dieptepunt in ruzie binnen schoolbestuur 't Nut in Geldrop

    GELDROP - De ruzie binnen het Geldropse schoolbestuur 't Nut heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De gemeenteraadsfracties GroenLinks en D66 vermoeden gesjoemel door het schoolbestuur. Ze zeggen bewijzen te hebben dat leerlingenaantallen gemanipuleerd zijn. Twee leerlingen van basisschool De Ganzebloem zouden tijdelijk ingeschreven zijn bij basisschool De Regenboog om het aantal leerlingen op te krikken. De fracties hebben de wethouder vragen gesteld over de 'vermeende fraude.'
  2. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Geldrop e.o.