Lize Spit
Volledig scherm
Lize Spit © Keke Keukelaar

Lize Spit te gast bij literair café in Gemert

GEMERT - Lize Spit is donderdag 20 oktober te gast bij het literair café in Gemert. De Belgische schrijfster vertelt om 20.00 uur in De Eendracht over haar werk.

In 2016 verscheen haar debuutroman Het Smelt, waarmee ze De Bronzen Uil won. Verder is ze bekend van publicaties in tijdschriften als Liegend Konijn, De Gids en Das Magazin. “Ik schrijf scenario’s, poëzie en proza, heb een bureautje in de rand van Brussel waar ik heenga om te werken. Naast het schrijven vind ik het leuk om in de Brusselse Marollen oude spullen op de kop te tikken, hou ik van huiselijkheid en breng ik graag tijd door met vrienden."

De entree tot Sint Annastraat 60 bedraagt 9 euro in de voorverkoop. Op de avond zelf kosten kaartjes, indien voorradig, 10 euro.

Een dag eerder, op woensdag 19 oktober, wordt Lize Spit en Maartje Wortel, eveneens schrijfster, geïnterviewd in De Traverse in Helmond. Kaarten kosten 10 euro, mensen tot 18 jaar betalen 5 euro. Kaartjes zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, op Steenweg 19. De avond begint om 20.00 uur.

Gemert e.o.