Volledig scherm
© Thinkstock

'Dag voor het jonge kind' in Heeze

HEEZE - In het kader van de 'Week van de Opvoeding' is er op woensdag 5 oktober van alles te doen in in dorpshuis 't Perron. Op Schoolstraat 48 in Heeze vindt dan 'dag voor het jonge kind' plaats.

Van 13.30 tot 16.00 uur houdt het Centrum voor jeugd en gezin diverse activiteiten en workshops voor dreumesen, peuters en kleuters.

Dansen met kinderen; Knutselen; Techniek & ik; Bewegen met kinderen; Voorlezen aan kinderen.

Ook zijn er diverse organisaties aanwezig, zoals Korein Kinderplein, ZuidZorg en Bibliotheek De Kempen, die uitleg geven over praktische zaken met betrekking tot kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Toegang tot de 'dag voor het jonge kind' is gratis.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Cranendonck e.o.