Er werd ingebroken in een camper in Sterksel
Volledig scherm
Er werd ingebroken in een camper in Sterksel © Facebook/Politie Cranendonck en Heeze/Leende

Man en vrouw op heterdaad betrapt bij inbraak in camper in Sterksel

STERKSEL - Een man en vrouw uit Hoogeloon zijn vrijdagavond rond 23.00 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak in een camper in Sterksel.

Een buurtbewoner zag een zaklamp schijnen in de camper en belde daarom de politie. Toen agenten arriveerden, zagen zij de deur van de camper openstaan. De verdachten waren nog binnen. In een auto die dichtbij geparkeerd stond, lagen spullen die uit de camper kwamen. Ook had het tweetal inbrekerswerktuig bij zich. Zij zijn daarop aangehouden. De eigenaar van de caravan heeft aangifte gedaan en de zaak wordt onderzocht. Dat meldt de politie op Facebook.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Cranendonck e.o.