Mateo Alvarez
Volledig scherm
Mateo Alvarez © Cees de Vries

Singer-songwriter Mateo Alvarez brengt bezoek aan Heeze

HEEZE - Singer-songwriter Mateo Alvarez brengt op zondag 22 januari een bezoek aan Cultuurtuinhuis de Schoenendoos in Heeze. De geboren Spanjaard brengt daar een mix van covers en eigen werk ten gehore.

In Spanje was Alvarez in de jaren negentig reeds professioneel met muziek bezig. De zanger en tevens gitarist woont nu in Soest en laat zich tegenwoordig inspireren door artiesten als King Crimson, The Beatles en The Who. In 2012 bracht hij zijn eerste solo-cd uit. Liedjes van dat album zijn tijdens het concert te horen.

Een kaartje voor het optreden, dat om 15.00 uur op Molenstraat 27 begint, kost 10 euro. Reserveren is mogelijk per mail.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Cranendonck e.o.