Volledig scherm
Politie doet onderzoek naar lichaam in Zuid-Willemsvaart in Helmond © Bert Jansen

Lichaam van man gevonden in Zuid-Willemsvaart in Helmond, geen misdrijf (video)

HELMOND - In de Zuid-Willemsvaart in Helmond is maandagochtend rond 8.00 uur het lichaam van een man gevonden ter hoogte van de Kanaaldijk Zuid-Oost. Het lichaam is rond 11 uur door de brandweer uit het water gehaald. Over de doodsoorzaak zegt de politie niets, maar het is geen misdrijf. Het onderzoek is afgesloten.

Het duikteam was niet beschikbaar. De brandweer en politie hebben het lijk uit het water gekregen met behulp van een kraan.

Stuk pad langs de Zuid-Willemsvaart was afgezet. Een fiets die zo'n 200 meter verderop tegen een boom stond is danig onderzocht.

In de Zuid-Willemsvaart in Helmond is maandagochtend rond 8.00 uur een lichaam gevonden ter hoogte van de Kanaaldijk Zuid-Oost. Het lichaam is rond 11 uur door de brandweer uit het water gehaald.
  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.