Volledig scherm
De goederentrein stond stil in Deurne © Twitter/MaartenDriessen

Opnieuw vertraging bij spoorwegovergangen in Deurne door kapotte trein

HELMOND/DEURNE - Tussen Deurne en Helmond reden vrijdagochtend vanaf 9.00 uur minder treinen door een defecte trein. Het zou gaan om een goederentrein die bij de spoorwegovergang Stationsstraat in Deurne stilstond.

De trein stond tussen de Stationsstraat en de overgang bij de Binderendreef stil wat er voor zorgde dat de spoorbomen dicht bleven.

De extra reistijd was een halfuur, ook automobilisten stonden een halfuur stil. De problemen waren rond 9.30 uur weer opgelost.

Een week geleden stond het verkeer in Deurne ook al stil nadat een goederentrein stil viel vanwege een seinstoring. Gevolg was flinke files. Wethouder Helm Verhees vertelde in het ED van donderdag dat hij zich zorgen maakt: ''Je zult op zo'n moment maar met een hartinfarct liggen te wachten op een ambulance...".

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.