Volledig scherm
© Menno Boon

Politie zoekt getuigen van aanranding 16-jarig meisje in Helmond

HELMOND - Een meisje van 16 jaar is donderdagmiddag door een onbekende man onzedelijk betast terwijl zij op het pad tussen de Helmondselaan en de Keizerin Marialaan in Helmond fietste. De man betastte haar terwijl hij haar voorbij fietste.

Nadat de man haar aanrandde, reed hij op zijn mountainbike richting de Eva Monixweg. Het slachtoffer deed aangifte van het voorval dat rond 16.45 uur plaatsvond tussen de Vrije School Peelland en het Vakcollege Helmond.

De blanke, maar door de zon gebruinde man is rond de veertig jaar, heeft bruin/blond stekeltjeshaar en hij droeg een zonnebril.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.
  2. Hema in de fout met beelden voor wraakvader Mario Haazen

    Hema in de fout met beelden voor wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.