Brandstichting bij tankstation Total in Helmond
Volledig scherm
Brandstichting bij tankstation Total in Helmond © Facebook/Politie Helmond

Reclameborden in brand gestoken bij tankstation in Helmond

HELMOND - Bij het Total tankstation aan de Nachtegaallaan in Helmond zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie reclameborden in brand gestoken.

De borden zijn helemaal vernield. Op camerabeelden is te zien dat de borden rond 3.25 uur in brand zijn gezet door twee jongens. De brandweer kon de brand rond 4.00 uur blussen. Er wordt onderzoek gedaan door de politie. Er is nog niemand aangehouden.

Zo is te lezen op de Facebookpagina van de politie Helmond.

 1. Helmond kent weinig grote evenementen die veel publiek trekken in het voorjaar
  ANALYSE

  Helmond kent weinig grote evenementen die veel publiek trekken in het voorjaar

  HELMOND - Het Drakenbootfestival komt eraan. Daarna de Kasteeltuinconcerten. Helmond heeft dit jaar weer lang moeten wachten op de grote evenementen. Natuurlijk, de carnavalsoptocht trok veel kijkers en in april was het elf dagen kermis. Maar het voorjaar ging voorbij zonder echte publiekstrekker waarvoor duizenden mensen het centrum in trekken. Levendigheid die past bij een gemeente van deze omvang. Het is zo stil in mei.
 2. Healthy Sisters uit Helmond: 'Goed om groene smoothies te drinken tijdens warme dagen ramadan'

  Healthy Sisters uit Helmond: 'Goed om groene smoothies te drinken tijdens warme dagen ramadan'

  HELMOND -  Ze maken er voortaan grappen over. „Altijd is het in Nederland koud, maar als de ramadan begint is het ineens heet. Zo gaat het nu al drie jaar”, zegt Najima Kharbouch met een lach. Zaterdag 27 mei, de eerste dag van de islamitische vastenmaand, wordt het tropisch warm in Zuidoost-Brabant. Tussen zonsopgang en zonsondergang niet eten en drinken is dan nog net even lastiger. „Maar voor gezonde mensen moet het geen probleem zijn.”