Volledig scherm
© Google Streetview

Restaurant De Steenoven in Helmond biedt 'gratis eters' laatste kans om te betalen

HELMOND - Een tweetal dat zaterdag uitgebreid heeft gegeten zonder te betalen, krijgt van het Helmondse restaurant De Steenoven nog een laatste kans om de rekening te komen betalen. Dat laat de directie van de horecagelegenheid weten op Facebook.

Het tweetal liep na de maaltijd het restaurant uit en stapte in een Lexus GS 300 Business-auto. Toen een van de serveersters achter ze aan ging, kwam de auto in haar richting gereden. "U bent zaterdag vergeten uw rekening te betalen. Vergissen is natuurlijk menselijk", staat op sarcastische toon te lezen op de Facebookpagina. "Maar inrijden op een serveerster vinden we niet netjes. We gaan ervan uit dat u binnen 48 uur uw rekening komt betalen."

Mochten de twee hun rekening binnen twee dagen niet voldoen, dan gaat de restauranthouder aangifte doen bij de politie.

  1. OM wil man uit Helmond acht jaar in cel na schoppartij

    OM wil man uit Helmond acht jaar in cel na schoppartij

    DEN BOSCH - De camerabeelden zijn grofkorrelig en grauw. Alles gebeurt in een bovenhoek. Desondanks spat de agressie van het scherm. Zonder pardon, uitbundig haast, schoppen twee kerels tegen het hoofd van een liggende man. En dan is er even tevoren ook nog geschoten. Een dubbele poging doodslag, vindt het OM en wil de enige gepakte verdachte, een Helmonder (32), acht jaar opgesloten zien, plus nog een half jaar aan openstaande straffen.