Volledig scherm
© Bert Jansen

Verdachte opgepakt voor steekpartij in Helmond waarbij 30-jarige man gewond raakte (video)

HELMOND - De politie arresteerde zondagmiddag een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats als verdachte van het steekincident op de Noord-Koninginnewal van zondagochtend.


Rond 3.30 uur werd daar een 30-jarige Helmonder in de buikstreek gestoken. De dader was ervandoor gegaan. De politie is meteen een onderzoek begonnen. Dankzij een goed signalement, dat het slachtoffer en omstanders konden geven, en dankzij camerabeelden had de recherche al vrij snel een idee wie de verdachte zou kunnen zijn. Agenten zijn naar hem op zoek gegaan en konden hem rond 16.45 uur in een woning in Helmond arresteren. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer is zondagochtend in het ziekenhuis geopereerd. Hij is buiten levensgevaar en maakt het naar omstandigheden goed.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Op de Noord-Koninginnewal in het centrum van Helmond is in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 uur een man neergestoken. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.