Oranje-Rood Jill Boon
Volledig scherm
Oranje-Rood Jill Boon © Oranje-Rood

Belgische spits Jill Boon verlaat Oranje-Rood

EINDHOVEN - Oranje-Rood-hockeyster Jill Boon keert na dit seizoen terug naar haar oude club Royal Wellington THC in de Belgische competitie. De dertigjarige spits uit Brussel speelde de afgelopen vier seizoenen in Eindhoven.

Zaterdag kan het de laatste wedstrijd van de recordinternational van België zijn in Eindhovense dienst. Dan neemt Oranje-Rood het in de return van de halve finale van de play-offs op tegen Den Bosch. Oranje-Rood verloor het eerste duel met 0-2 en moet winnen om zondag een beslissingswedstrijd te mogen spelen. De finale is in het weekend van Hemelvaart. Boon: ,,Je moet op een gegeven moment keuzes maken. Nu rest hier nog een heel mooie week."

Lees ook:
Toch een kleine glimlach na nederlaag tegen hockeysters Den Bosch 
Hockeysters Oranje-Rood verliezen eerste duel van Den Bosch

  1. USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    HELMOND - Het seizoen is nog niet voorbij voor de hockeymannen van HC Helmond. Het team van trainer-coach Sjef Hendrikx verloor dit weekend twee keer van USHC en moet zich nu richten op de herkansingsronde. Op 11, 17 en - indien nodig - 18 juni staan duels met Zwart-Wit uit Breda gepland. Winnen de Helmonders twee van die drie wedstrijden, dan is promotie naar de overgangsklasse alsnog een feit. HC Helmond heeft als eersteklasser twee keer het thuisvoordeel, zij spelen de eerste en (eventuele) derde wedstrijd op eigen veld.