archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Sterke fase na rust bezorgt HOD overwinning tegen Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - De heren van HOD uit Valkenswaard kennen een sterke seizoensstart. Na de overwinning van vorige week tegen Oss winnen ze ook de uitwedstrijd tegen Sint-Oedenrode.

Vlak na rust zorgden Gijs Olde Hampsink en Loek Jacobs voor een 0-3 voorsprong, nadat Jan-Paul Peters in de eerste helft de 0-1 al had gemaakt. De wedstrijd leek daarmee gespeeld, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd deed Sint-Oedenrode via Mathijs van Roessel toch nog wat terug. Willem van der Heijden maakte vier minuten voor tijd de 2-3, maar ondanks enig aandringen van Sint-Oedenrode hield HOD stand.

Daardoor staat HOD nu na twee wedstrijden op doelsaldo derde, met evenveel punten als MEP en Helmond. Sint-Oedenrode bezet de elfde plek met nul punten.

  1. USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    HELMOND - Het seizoen is nog niet voorbij voor de hockeymannen van HC Helmond. Het team van trainer-coach Sjef Hendrikx verloor dit weekend twee keer van USHC en moet zich nu richten op de herkansingsronde. Op 11, 17 en - indien nodig - 18 juni staan duels met Zwart-Wit uit Breda gepland. Winnen de Helmonders twee van die drie wedstrijden, dan is promotie naar de overgangsklasse alsnog een feit. HC Helmond heeft als eersteklasser twee keer het thuisvoordeel, zij spelen de eerste en (eventuele) derde wedstrijd op eigen veld.